Vandaag bereikbaar tot 17:30
Vragen? Bel ons 085 7731960
Klantenbeoordeling

Inclusief luxe ophangsysteem

Gratis verzending

Gelimiteerde oplages

Hoogwaardige museumkwaliteit

Certificaat van echtheid

Vragen? Bel ons 085 7731960
Klantenbeoordeling

Kunst op de werkvloer

Sfeer met meerwaarde met een lage investering, al vanaf  9,95 per maand

Keuze uit ruim 500 professionele foto's of gebruik maken van eigen fotomateriaal


Kale wanden

De gemiddelde werknemer houdt er niet van. Sfeer en beleving of een persoonlijk tintje, dat is wat men aan de wand wil. Een motiverend beeld, een landschap of gewoon een mooie foto daar worden mensen blij van en blije mensen presteren beter. Als deze beelden dan ook nog op hoogwaardige materialen gedrukt worden zoals plexiglas, dibond en aluminium geeft dit absoluut een toegevoegde waarde. Arte Niveau zorgt hiervoor, betaalbare en kwalitatieve fotokunst. Middels een groot aantal foto’s van professionele fotografen maakt Arte Niveau het mogelijk om in vele ruimtes de kale wanden te vullen met prachtige kunstwerken. Uiteraard kunnen we ook uw eigen fotomateriaal gebruiken om tot ware kunstwerken te maken, een persoonlijk tintje binnen uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan historische foto's uit de beginjaren, gedrukt op geborsteld aluminium of foto's welke wel in uw brochure staan of op uw website en verder niet in het bedrijf terugkomen. Deze foto's zijn uitstekend geschikt om op plexiglas of dibond te drukken en in diverse ruimtes de kale wanden te vullen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om alle foto's te drukken op akoestische panelen, peesdoek met frame of op forexpanelen, dit alles geheel op maat gemaakt. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, wij denken graag actief met u mee om samen tot de mooiste oplossingen te komen.


Makkelijk en eenvoudig

Arte Niveau werkt met een aantal pakketten bestaande uit verschillende aantallen en formaten. Samen met u maken we een keuze uit onze ruime collectie foto’s. En met een kleine investering per maand, al vanaf  9,95, zijn de kale wanden binnen uw bedrijf gevuld. Halfjaarlijks of jaarlijks is het mogelijk de kunstwerken te vervangen voor een nieuwe serie inspirerende kunst.


Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende afspraak om te kijken wat Arte Niveau voor uw bedrijf kan betekenen.


Arte Niveau

Capitool 25

7521 PL  ENSCHEDE

085 7731960

info@arteniveau.nl