Vandaag bereikbaar tot 17:30
Vragen? Bel ons 085 7731960
Klantenbeoordeling

Inclusief luxe ophangsysteem

Gratis verzending

Vragen? Bel ons 085 7731960
Klantenbeoordeling

Retourneren

Niet tevreden over je kunstwerk?

Je bent toch niet helemaal tevreden over het kunstwerk, geen probleem. Je mag het kunstwerk binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. Wij zorgen dan dat je betaling binnen 7 dagen na ontvangst wordt teruggestort. Stuur ons wel even een berichtje zodat wij een bevestiging kunnen sturen als we het kunstwerk hebben ontvangen. 

Het kunstwerk moet in orginele staat, compleet en onbeschadigd in de orginele verpakking naar onderstaand adres teruggestuurd worden. De kosten van verzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van DPD of PostNL. 

Bij maatwerk vervalt het retourrecht. Het wettelijk retourrecht is een consumentenrecht en is niet van toepassing voor bedrijven en instellingen.

Je kunstwerk komt beschadigd aan, wat nu?

Controleer altijd gelijk je levering. Ondanks onze goede zorg, kan er helaas altijd ergens iets misgaan. Meld dit gelijk per mail aan ons en maak een foto van de beschadiging, zodat wij het voor je kunnen oplossen. Stuur het kunstwerk retour naar onderstaand adres, na ontvangst zullen wij uw nieuwe kunstwerk opsturen.


Arte Niveau

Markeweg 62

7582 BE  LOSSER

Email: info@arteniveau.nl